Kategórie
 
 
 
Limited Special
Zľava 10 % na všetko s kódom BALABIM10
Akcia končí za:
 
 
 
 
 
Streda, 21. júl 2021
6 tipov na originálne darčeky podľa povolania

Vybrať vhodný darček pre blízku osobu nie je zakaždým jednoduchou záležitosťou. Predpokladáme, že aj vy ste sa už niekedy dostali do situácie, kedy ste proste nevedeli, čo kúpiť. Skvelou voľbou môže byť výber darčeka podľa povolania. Práve preto sme pre vás spísali týchto 6 originálnych tipov.

1. Darček pre učiteľa - notes s perom

Áno, aj v dobe moderných technológií sa stále nájdu mnohí ľudia, ktorí nedajú dopustiť na starú osvedčenú klasiku - papier a pero. Práve pre takéto typy ľudí je doslova a do písmena ako stvorený darček v podobe notesa s perom. Síce ho prezentujeme ako darček pre učiteľov, no potešiť sa mu môže takpovediac ktokoľvek, kto si rád eviduje dôležité poznámky.

Notes s multifunkčným perom Iron & Glory

2. Darček pre záhradkára - záhradné sedenie

V srdciach mnohých vášnivých záhradkárov sa neskrýva len láska k prírode, ale aj cit pre dizajn. Nie je preto žiadnym prekvapením, že práve záhradky takýchto ľudí bývajú často vyšperkované o tie najštýlovejšie záhradné sedenia. Pokiaľ máte vo vašej rodine alebo medzi blízkymi priateľmi niekoho takého, s podobným darčekom určite neváhajte. A to aj v tom prípade, keď záhradkárčenie nie je jeho povolaním, ale len hobby záležitosťou.

Tip: V súvislosti so záhradným sedením nemožno opomenúť ani ďalší záhradný nábytok, ktorý zahŕňa okrem iného aj rôzne hojdačky, komody či iné dizajnové kúsky.

3. Darček pre turistov - kempingový hrnček

Podobne ako záhradkárčenie, aj turistika sa dá robiť nielen na hobby úrovni, ale aj profesionálne. A aj keď ani v tomto prípade nejde o povolanie ako také, nedalo nám ho nezaradiť medzi naše tipy. Preto dávame do pozornosti praktický kempingový hrnček s karabínkou, ktorý dozaista poteší každého nadšenca pre cestovanie a potulky prírodou.

Kempingový hrnček s karabínkou Iron & Glory

4. Darček pre krajčírku - cestovný šijací stroj

Nie je nad darček, ktorý je praktický, pričom nájde svoje využitie aj mimo domova. Presne takým je napríklad cestovný šijací stroj, ktorý nenadchne len krajčírky. Dá sa konštatovať, že je vhodný pre všetkých, ktorí si čas od času vyrazia niekam na dovolenku alebo za oddychom, prípadne pre tých, ktorí sa zvyknú zdržiavať dlhšiu dobu mimo domova. Spomínaný cestovateľský šijací stroj je totižto ideálny na rýchle úpravy oblečenia.

https://www.balabim.sk/cestovny-rucny-sijaci-stroj-sewket/

5. Darček pre autičkárov - štýlové ponožky

Čo by to bolo za zoznam darčekov, keby v ňom nefigurovali ponožky? Síce ide vo všeobecnosti o jeden z najuniverzálnejších a zároveň najpopulárnejších darčekov, aké môžete hocikomu darovať, tento raz ho spomíname v súvislosti s automechanikmi a všetkými autičkármi. Práve štýlovými ponožkami s automobilovým dizajnom sa totižto môžete zavďačiť všetkým milovníkom áut.

Ponožky pre milovníkov automobilových pretekov

6. Darček pre kuchára - sada nožov

No a na záver nemôžeme vynechať ani praktické sady nožov z kvalitnej nerezovej ocele. Okrem toho, že vyčaria úsmev všetkým profi kuchárom, sú vhodným darčekom aj pre tých, ktorí sa vo svojej domácej kuchyni šikovne a s radosťou obracajú. Navyše, ak vyberiete sadu s pekným protišmykovým stojanom, napríklad dreveným, pôjde nielen o praktický doplnkom, ale rovnako aj o dobre vyzerajúci dizajnový kúsok.

Sada nožov s dreveným stojanom Sparťan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia