Kategórie
 
 
 
Limited Special
Zľava 10 % na všetko s kódom BALABIM10
Akcia končí za:
 
 
 
 
 
Utorok, 20. september 2016
5 tipov, kedy vám treba víno ako darček

Určite ste už veľakrát dumali nad tým, čo kúpiť blízkemu ako darček. Oslavy sú prirodzenou súčasťou spoločenského života a nie vždy sa viete rozhodnúť správne. Práve pre vás sú vyrobené takéto krásne fľaše vín, z ktorých sa poteší naozaj každý obdarovaný.

 

 

 

 

1. Pre kolegu

 

Máte v práci kolegu alebo kolegyňu, v ktorom ste našli jedného z najlepších priateľov? V takomto prípade nemusíte čakať na vhodnú príležitosť či sviatok. Potešiť ho môžete kedykoľvek a odložiť pracovné povinnosti na chvíľu bokom.

 

 

2. Pre budúceho ženícha/nevestu – na rozlúčku so slobodou

 

Pre budúcu nevestu je na rozlúčku so slobodou víno vhodný darček aj pre to, že ženy milujú vína všetkého druhu. A pre budúceho ženícha bude krásnou spomienkou na nezabudnuteľnú párty so všetkými najlepšími kamarátmi.

 

 

 

3. Pre rodičov

 

Darčekové víno s venovaním Pre maminu:  „Dnes Ti želám veľa šťastia, usmievaj sa celý deň. Povedz, že chceš modré z neba, zabehnem Ti chytro preň,“ bude úžasným darčekom pre každú mamku ku každému sviatku. A pre ocinka, ktorý je proste TOP, tiež už nemusíte hľadať krajší darček.

 

 

4. K narodeninám

 

Takýmto darčekom okúzlite každého oslávenca, či už z rodiny, z partie alebo kamaráta a môžete si v kľude užívať narodeninovú párty s vedomím, že darčekom ste nič nepokazili.

 

 

 

5. Len tak – pre dobrú náladu

 

Vyložte si nohy a doprajte si chvíľu oddychu sami pre seba. S pohárom vína sa vám bude oddychovať ešte lepšie. Vychutnať si ho môžete najlepšie s niekým blízkym, napríklad pri sledovaní online seriálu.

 

 

 

Ak by ste víno nemali čím otvoriť, vychladiť, alebo kam postaviť máme pre vás aj príslušenstvo, ktoré nesmie chýbať žiadnemu milovníkovi vína.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia