Kategórie
 
 
 
Limited Special
Zľava 10 % na všetko s kódom BALABIM10
Akcia končí za:
 
 
 
 
 
Piatok, 3. marec 2017
10 darčekov k MDŽ, ktoré potešili každú ženu

Uznania pre naše milé polovičky, matky, dcéry i sestry nie je nikdy dosť. Ideálnou príležitosťou, ako to napraviť je Medzinárodný deň žien. Aj vy už milí páni hľadáte na internete tipy na darčeky na MDŽ? V obchode uzasnedarceky.sk sme sa rozhodli, že vás nenecháme v štichu.

Vybrali sme overené kúsky, ktoré zožali najväčší úspech ako darčeky k MDŽ. Dámy váš výber dozaista ocenia. Minimálne bozkom na líce, úsmevom alebo dobrým jedlom.

 

 

1. Ruža Tangá

Držte si klobúky, začíname zostra! Nech sa páči - horúci tip na darček ku dňu žien. Darujte partnerke ružu, v ktorej sa skrýva prekvapenie (dámske tango nohavičky), ktoré poteší nielen ju, ale aj vás. Aký darček je najlepší? No predsa ten, z ktorého budete mať úžitok obaja.

Ruža tanga

 

2. Retro krabička na čaj

Rada pije čaj? V tom prípade je retro drevená krabička na čaj ideálny darček k MDŽ práve pre ňu. Vďaka krabičke budú čajové vrecká a sypané čaje prehľadne usporiadané tak, aby dáma vášho srdca našla vždy presne ten čaj, na ktorý má práve chuť. Ak hľadáte ďalšie inšpiratívne darčeky a chcete si na deň žien uctiť aj svoju mamu, tie najlepšie tipy na darčeky pre mamu nájdete aj v tomto článku.

Retro krabička na čaj

 

3. Silikónová pokrievka na hrnce Stop Spill!

Nie je ešte vaša priateľka ostrieľanou kuchárkou? Nevadí! S našou originálnou a praktickou silikónovou pokrievkou jej už hrniec nikdy nevykypí. Verili by ste, že je táto pomôcka opäť darčekom, z ktorého majú úžitok i páni? Čas, ktorý by inak strávila čistením sporáku, budete môcť teraz využiť na príjemnejšie aktivity vo dvojici.

 Silikónová pokrievka na hrnce Stop Spill!Silikónová pokrievka na hrnce Stop Spill!Silikónová pokrievka na hrnce Stop Spill!Silikónová pokrievka na hrnce Stop Spill! Silikónová pokrievka na hrnce Stop Spill!

 

4. SPA relaxačný set

Wellness v pohodlí domova? SPA relaxačný set je originálny darček ku dňu žien, ak nemáte príliš času či financií na predražené relaxačné pobyty. Buďte o krok vpred a pripravte svojej drahej polovičke zaslúžený oddych. Vďaka relaxačnému setu potešíte hneď niekoľko zmyslov svojej partnerky a napokon...večer sa ešte nekončí!

SPA relaxačný set

 

5. Držiak laku na nechty

MDŽ nie je len o manželkách či partnerkách. Ak hľadáte vychytávku ako darček pre sestru či kamarátku ku dňu žien, trefou do čierneho je držiak laku na nechty. Konečne šikovný pomocník, vďaka ktorému bude lakovanie nechtov jednoduchšie a všetko naokolo ostane dokonale čisté. Ďalšie tipy na darčeky pre kamarátku nájdete v tomto článku.

Držiak laku na nechty

 

6. Pero rúž

Lámete si hlavu nad drobnosťou, ktorá by potešila modernú ženu? V tom prípade hľadáte niečo praktické, čo navyše ušetrí jej cenný čas. Pre tieto špeciálne dámy máme prichystaný darček, ktorý v sebe ukrýva pero a rúž na pery zároveň. Pozor, pero rúž nesmie chýbať v žiadnej kabelke!

Pero rúž

 

7. Ploskačka - Girls on Tour

Chystáte sa na dámsku jazdu, aby ste s priateľkami patrične oslávili svoj deň? Urobte z Medzinárodného dňa žien naozaj výnimočnú udalosť! Nuž a výnimočné príležitosti si žiadajú výnimočné prípitky. Dámy, so štýlovou ploskačkou Girls on Tour zažijete skutočne nezabudnuteľnú dámsku jazdu!

Ploskačka - Girls on Tour

 

8. Neviditeľná polička

Knižnica sa už prehýba pod ťarchou všetkých jej kníh, ktoré na vás vyskakujú pomaly aj z chladničky? Ideálnym darčekom k MDŽ pre knihomoľku by mohla byť na prvý pohľad zázračná neviditeľná polička, vďaka ktorej sa bude zdať, že knihy levitujú.

Neviditeľná polička

 

9. Cestovný keramický hrnček Catpusheeno

Ak nie je kávičkárka, šálkou kvalitného čaju isto nepohrdne. Nech sa páči, tip na darček k MDŽ, ktorý zahreje počas zimných mesiacov naozaj každú ženu. Darujte ku dňu žien cestovný keramický hrnček Catpusheeno s dvojitým dnom a už len vyčkajte na ďakovné správy o tom, ako jej doslova zachraňuje život vo chvíľach zhonu a stresu, kedy nevie kam skôr skočiť.

Cestovný keramický hrnček Catpusheeno

 

10. Magické natáčky

Starať sa o svoj vzhľad, to dá zabrať každej žene. Uľahčite jej dlhé chvíle skrášľovania sa pred zrkadlom pomôckou, vďaka ktorej dosiahne efektné kučery už za 15 minút. Klasické nátačky či pracná kulma sú minulosťou. Vďaka magickým nátačkam máte super tip na darček k MDŽ, za ktorý vám bude naozaj vďačná.

Magické natáčky

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia