Kategórie
 
 
 
Limited Special
 
 
 
 
 
Nedeľa, 3. jún 2018
Tipy na darčeky, ktoré využijete naozaj všade

Vyznačený deň v kalendári sa už blíži a vy ešte stále neviete ako nájsť ideálny darček? V obchod uzasnedarceky.sk sme sa zamysleli a pripravili sme pre vás zoznam, ktorý vás inšpiruje

Skvelé tipy na darčeky, ktoré majú využitie v každej miestnosti vášho domu či bytu. Či už hľadáte darček pre manželku, darček pre muža alebo rodičov či kamarátku, vďaka týmto kúskom darujete originálny darček, ktorý zaručene poteší.

 

 

Elektrický obedárKuchyňa

Vraví sa jej aj srdce domu. Tam sa to všetko totiž varí a pečie. A raná káva chutí oveľa lepšie z magického hrnčeka. Skvelým tipom na darček pre zamilovaných je magický hrnček s nápisom Milujem ťa, ktorý ideálne naštartuje každý deň. Darček pre muža, ktorým zaručene nič nepokazíte je šikovný elektrický otvárač na víno a svojho manžela určite potešíte, ak mu chutný obed na pondelok zabalíte do elektrického obedára. Pre večných cestovateľov dokonca existuje verzia elektrického obedára do auta!

 

Deka s rukávmi DeluxeObývačka

Romantická večera? Po oslave vo dvojici alebo v rodinnom kruhu sa isto presuniete do obývačky. Ideálna chvíľa, kedy môžete odovzdať darček, pretože práve teraz príde oslávencov vhod. Vo dvojici vyčaruje skvelú atmosféru darčekové víno pre lásku a ak ste práve na párty, ktorú usporiadala nezadaná kamarátka, zabodujete s pohárom na šampanské s nápisom SEXY and SINGLE. Nezabudli sme ani na rodičov. Ak hľadáte niečo skvostné, vhodný darček pre mamu je perla šťastia a lásky, ktorú si rada vystaví vo vitrínke v obývačke. Najlepší darček pre otca, ktorým sa bude pýšiť pri každej návšteve ostáva jednoznačne chladiaci pivný výčap. Dokonca sa nájdu i tipy na darčeky pre oboch rodičov. Darujte im kúsok pohodlia a tepla s dekou s rukávmi deluxe. Pretože si to zaslúžia.

 

SpáľňaPlyšové kovové putá

Nekonečná studnica inšpirácie a tipov na darčeky začína a končí v spálni. Erotické darčeky ako plyšové kovové putá pre dámy alebo sveter na penis pre pánov patria k najviac vyhľadávaným darčekom vôbec. Povznesenú náladu na posteľné hrátky navodí alkoholová ruleta alebo obľúbený romantický darček – projektor nočnej oblohy. Avšak pozor - nepodceňujte prípravu! Každá žena ocení, ak jej čas ušetria šikovné pomôcky, ktoré z nej vyčaria zvodnú kráľovnú. Magické natáčky si obľúbite v momente - stačí 15 minút a zmyselný účes je na svete. A čo tak kúsok recesie a humoru v podobe kultového plaveckého úboru? Darujte svojej polovičke legendárne Borat plávky a potom sa už len nechajte unášať uvoľnenou atmosférou…

Nenašli ste originálny darček, ktorý by bol tou správnou trefou do čierneho? Tipy na darčeky podľa našich zákazníkov vám poskytnú ďalšiu overenú inšpiráciu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia