Kategórie
 
 
 
Limited Special
Zľava 10 % na všetko s kódom BALABIM10
Akcia končí za:
 
 
 
 
 
Sobota, 17. marec 2018
Darčeky pre mužov do auta. Konečne trefa do čierneho!

Hľadať darčeky pre muža si niekedy vyžaduje nadľudský výkon. Našepkáme vám malý návod, ako nájsť ideálny darček pre muža

Hľadajte kompromis! Napríklad praktický darček skĺbený s vtipným darčekom. Kombinácia, ktorá nikdy nesklame. Našepkáme ešte trošku… To, po čom musíte siahnuť sú darčeky pre mužov do auta.

Aj medzi nimi sú však perly. Kúsky, ktoré muži označujú za najlepšie darčeky do auta, aké kedy dostali. Preto sme sa v uzasnedarceky.sk rozhodli spísať vám darčeky, ktoré potešia každého muža. Za predpokladu, že má auto.

 

Ako sme už v úvode uviedli, skúste sa orientovať na kombináciu vlastností, ktoré darček pre muža ponúka. Ideálne na takú, ktorá je nositeľom vlastností a povahových čŕt samotného muža.

 

Roztržitý zablúdilecDržiak telefónu na volant

Chlapa, ktorý sa denne niekoľkokrát pýta, kde má telefón a so železnou presnosťou ho má pri šoférovaní auta v kabáte na sedadle spolujazdca, určite poteší držiak na telefón. Či už sa rozhodnete pre držiak telefónu na volant alebo šikovnú nanopodložku s držiakom na telefón, vďaka vášmu darčeku sa bude môcť kedykoľvek spoľahnúť na navigáciu bez toho, aby hľadal mobil po celom aute.

 

 

Elektrický obedár do autaUvedomelý cestovateľ

Ak chlap trávi veľa času na cestách, kategória darčeky pre mužov do auta je presne to, čo ste hľadali. Vybrali sme zopár skvelých tipov na darček pre cestovateľa, ktorému nie je ukradnutá ani zdravá životospráva. Na bagetu z benzínovej pumpy môže navždy zabudnúť vďaka elektrickému obedáru do auta a pre teplú kávu nemusí zakaždým vyhľadávať najbližší automat. Cestovný termohrnček mu vyčaruje teplú kávu presne podľa jeho gusta.

 

 

Bezstarostný optimistaMopslík s kývajúcou hlavou

Všimli ste si, ako sa naposledy smial, keď na zadnom plate auta, ktoré nasledoval, veselo kývala hlavou neúnavná postavička. Venujte mu vlastného mopslíka kývajúceho hlavou. Aby sa vám z každej cesty autom vrátila domov tá veselá kopa, ktorú nepoložia ani dopravné zápchy. A keďže opatrnosti nikdy nie je dosť, medzi ideálne autodoplnky či darčeky pre vodičov patrí digitálny alkohol tester. Vďaka nemu si bude vždy istý, či alkohol z predošlej veselej noci už nadobro vyprchal.

 

Darčeky pre mužov do auta sú skutočne trefa do čierneho. Ak však hľadáte napríklad niečo z čoho priam srší láska, inšpirujte sa v našom článku 10 tipov ako potešiť na Valentína svojho partnera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia