Darček pre mamu - 10 tipov (nielen) na deň matiek

Kategórie
 
 
 
Limited Special
Zľava 15 % na všetko s kódom BALABIM15
Akcia končí za:
 
 
 
 
 
Piatok, 5. máj 2017
Darček pre mamu - 10 tipov (nielen) na deň matiek

Mama je len jedna. A hoci si to niekedy neuvedomujeme, dala nám ten najvzácnejší dar zo všetkých - život. Na to, aby sme jej mohli oplatiť všetky láskavé slová, nežné pohladenia a starostlivosť, nepotrebujeme špeciálny sviatok. Ak práve hľadáte inšpiráciu na skvelý darček pre mamu, ste na správnej adrese.

V obchode uzasnedarceky.sk sme pre vás pripravili overené tipy na darčeky pre mamu, z ktorých si zaručene vyberiete. Najmä, ak na dvere už klope druhá májová nedeľa - Deň matiek. 

 

 

1. Zástera ako pre kráľovnú

Kde sa mamy zvŕtajú najčastejšie? Predsa v kuchyni! Keď s láskou pridávajú štipku korenia do tej najlepšej sviečkovej omáčky na svete…Alebo práve nakladajú na nedeľný stôl balzam na dušu - maminu slepačiu polievku. Aj vy cítite tú vôňu? 
Každá správna gazdinka ocení túto bodkovanú šatovú zásteru - ideálny darček pre mamu, ktorej kráľovstvo je kuchyňa. Variť chutné jedlo a ešte pri tom aj skvele vyzerať? Odteraz žiaden problém. 

Šatová zástera Nitly - bodkovaná

 

2. Chytré mamy majú chytrý hrnček

Pitný režim je základ. Aj vám to vravieva mama stále dokola? A čo tak oplatiť jej to rovnakou kartou a posvietiť si na ten jej… So Smart Cup Only H2O, ktorý vám vždy povie, kedy je potrebné užiť si plné dúšky nápoja, má vaša zaneprázdnená mama pitný režim v suchu a doslova si naň môže skutočne posvietiť. Stačí, ak sa hrnčeka položeného napríklad na nočnom stolíku jemne dotkne. Chytrý hrnček sa rozsvieti a pri pití jej nebude brániť dokonca ani tma. Ďalšie chytré nápady na darček pre mamu, ktorá je vám ako kamarátka, nájdete aj v tomto článku.

Chytrý hrnček Smart Cup Only H2O

 

3. Hrejivá vychytávka

Darček pre mamu, ktorý zahreje? Žiaden problém. Doprajte svojej mame teplo a relax s dekou s rukávmi DELUXE. Odteraz sa už nemusí pri prepínaní svojich obľúbených programov odhaľovať z deky. Teplučká deka má totiž dva otvory na obe ruky, vďaka čomu si pohodlne vypije čaj na zahriatie alebo prelistuje obľúbený časopis. 

Deka s rukávmi Deluxe

 

4. Spomienky, ktoré nepoznačí ani zub času

Ach, tie spomienky! Prvý úsmev, prvé krôčky alebo prvý deň v školskej lavici.. To sú presne momenty, ktoré si vaša mama zapamätá navždy. Oživte najvzácnejšie chvíle z jej pamäte pomocou dôvtipného rotujúceho fotorámiku s hodinami. Vďaka nápaditému dizajnu vytvára rotujúcu koláž z piatich fotografií, ktoré doň jednoducho dosadíte. Ak hľadáte tipy na darček pre mamu, ktoré ju chytia za srdce v ktorúkoľvek nočnú či dennú hodinu, fotorámik s hodinami je presne jedným z nich.

Rotujúci fotorámik s hodinami 10 x 10 cm

 

5. Nohy v teple. Kedykoľvek a kdekoľvek.

„Obuj si tie papuče, lebo nachladneš!“ Počúvali ste podobné vety počas svojho detstva často? Opäť príležitosť, kedy sa môže karta obrátiť. Ak ani vám nie je zdravie vašej mamy ľahostajné, tento darček pre mamu vyrieši váš problém kedykoľvek počas chladných dní. S našimi nahrievacími papučami, ktoré jednoducho zahreje v mikrovlnnej rúre, už viac nenachladne!

Nahrievacie papuče do mikrovlnnej rúry

 

6. Raňajky do postele ako poďakovanie

Ruku na srdce, koľkokrát ste ich pripravili svojej mame? Prineste jej obľúbenú omeletu, ovocie, džús či kávičku na šikovnom raňajkovom stolíku do postele. Ideálny spôsob, ako sa poďakovať za všetky tie rána, kedy vám chystala chutné desiate do školy a na stole rozvoniavalo teplé kakao. A nezabudnite na úsmev! Ten mala pre vás pripravený každé ráno, spomínate? 

Raňajkový stolík do postele

 

7. Nápoj v šálke pre superhrdinku

Zvyknete s mamou spomínať na pekné zážitky z detstva pri šálke čaju? Alebo len radi preberáte problémy všedných dní pri spoločnej káve po dobrom nedeľnom obede? Urobte z týchto vzácnych chvíľ váš dôverný rituál a vyberte darček pre mamu, ktorý jej pripomenie, aká je pre vás vzácna i vo chvíľach, kedy pri nej práve nie ste. Pri každom dúšku kávy či čaju z Hrnčeka Super Mum ju pri srdci zahreje myšlienka na vás.

Hrnček Super Mum

 

8. Kúzelná fazuľka, ktorá to povie za vás

Ak vaša mama rada relaxuje vo svojej záhrade pri pestovaní nádherných kvetín či liečivých byliniek, môžete vytiahnuť eso z rukáva. Vlastne... fazuľku v kvetináči! Skvelý nápad na darček pre mamu, ktorej chcete dať najavo svoju lásku. Kúzelná fazuľka LOVE, ktorá rastie z pekne ozdobeného kvetináča to jednoducho povie za vás. S jej starostlivosťou vyrastie presne tak, ako vyrástli jej deti.

Kúzelná fazuľka LOVE

 

9. Rozsvieťte svetlo v jej očiach

Márne hľadáte na internete tipy na darčeky na deň matiek? Našepkáme vám jeden originálny darček, ktorý rozsvieti nielen maminu obývačku, ale i radosť v jej očiach. Je ním LED sviečka, ktorá vďaka motorčeku cirkuluje tekutinu plnú trblietok. Výnimočná atmosféra, ktorú sviečka vyčaruje, navodí na perách vašej mamy vždy úsmev s vedomím, že na ňu myslíte.

Farebná LED sviečka s plávajúcimi trblietkami

 

10. Mama je predsa žena

A každá žena sa rada stará o svoj zovňajšok. Darujte svojej mame nádhernú drevenú šperkovnicu. Vďaka nej bude mať svoje najcennejšie šperky na jednom mieste. A navyše jej praktické zrkadlo vždy napovie, že pre vás ostane tou najkrajšou a najdôležitejšou ženou na svete. 

Drevená šperkovnica so zrkadlom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia