10 tipov na valentínske darčeky

Kategórie
 
 
 
Limited Special
Zľava 15 % na všetko s kódom BALABIM15
Akcia končí za:
 
 
 
 
 
Štvrtok, 2. február 2017
10 tipov na valentínske darčeky

Deň všetkých zamilovaných - Valentín rezonuje počas mrazivých februárových dní v hlave každého milujúceho partnera. A ako to už býva zvykom, čím je deň D bližšie, tým viac nám v hlave víria klasické otázky. Ako nájsť originálny darček na Valentína pre priateľku? Aký valentínsky darček pre manžela by ho naozaj potešil? V uzasnedarceky.sk už máme s darčekmi na Valentína bohaté skúsenosti. Pripravili sme pre vás 10 tipov na darček na Valentína, ktorým svoju lásku dozaista potešíte.

 

 

1. Chladič na víno Inox

Ak patríte spolu s partnerom k milovníkom vína, užitočný chladič na víno Inox by u vás doma nemal chýbať. Dokonalý pomocník, vyrobený z nerezovej ocele a vybavený dvojitou stenou zaručuje precízne vychladenie vášho obľúbeného vína či sektu. Ideálny spôsob, ako si vychutnať valentínsky večer vo dvojici!

Chladič na víno Inox

 

2. Erotická hra Dynamite sex

Ku šťastnému a pevnému vzťahu patrí vášeň a zdravý sexuálny život. Pridajte do toho svojho ešte štipku korenia napríklad aj na deň svätého Valentína. S týmto valentínskym darčekom potešíte svojho partnera a pohráte sa s jeho najtajnejšími fantáziami. Erotická hra Dynamite sex je k tomu ako stvorená.

Erotická hra Dynamite sex

 

3. Plyšový medvedík so srdiečkom

Láska z času na čas vyžaduje gestá. Niekedy naozaj nie sú potrebné dráhe dary či predimenzované zážitky. Plyšový medvedík so srdiečkom je klasika, ktorú by mala dostať každá žena aspoň raz v živote. Nechajte zamatovo jemného medvedíka vyrozprávať všetko, čo ste sami chceli. Povie to za vás so srdcom na dlani.

Plyšový medvedík so srdiečkom

 

4. Pomenujte si hviezdu

Niektoré dámy či páni naopak veľké gestá ocenia. Ak vaša polovička patrí medzi nich, pomenovať si hviezdu bude určite originálny valentínsky darček, na ktorý tak ľahko nezabudne. Hviezda s menom milovanej osoby alebo možnosť pomenovať ju je skvelý tip na darček na Valentína, ak chystáte romantickú večeru či prechádzku ruka v ruke pod nočnou oblohu.

Daruj hviezdu

 

5. Hrnček s prsteňom

Požiadali ste svoju polovičku o ruku originálne alebo sa na to ešte len chystáte? Ak je váš vzťah už naozaj vážny, máme pre vás tip na darček na Valentína, ktorý jej nastokne prsteň na prst pri každej káve či šálke dobrého čaju. Pripravte jej obľúbený nápoj do originálneho Hrnčeka s prsteňom, ktorý funguje ako úchytka. Tak bude už navždy vaša!

Hrnček s prsteňom

 

6. Sladké slipy so srdiečkom

Chutná valentínska večera a pohár kvalitného vína je už za vami a vy sa chystáte na večer vo dvojici plný dôverností a nežností. K takémuto večeru neodmysliteľne patrí erotické spodné prádlo. A čo tak pridať malé prekvapenie? Nečakaný dezert, ktorý mu vyčaruje úsmev na tvári...Sladké slipy so srdiečkom sú výborný spôsob ako ukončiť romantický večer napríklad aj tak, že si valentínsky darček pre chlapa - sladký dezert vychutnáte na netradičnom podnose...

Sladké cukríkové slipy

 

7. Romantické fondue

Láska ide cez žalúdok. Pamätný pravdivý výrok, ktorý sa potvrdzuje každý deň. Máte radi sladké? Romantické fondue v tvare srdca vám umožní namáčať si chutné kúsky ovocia do sladkej tekutej čokolády. A hoci sa to nezdá, i tento darček na Valentína môže poľahky skončiť večerom priam nabitým erotickými vibráciami. Postačí len trošku fantázie...keď sa totiž od tej čokolády ušpiníte, o zábavu a nežnosti je postarané.

Romantické fondue

 

8. Svietiaci vankúš srdce

Obyčajné vankúše v tvare srdca nie sú na trhu ničím novým. Preto sme si pre vás ako tip na valentínsky darček pripravili svietiaci vankúš v tvare srdca vyrobený z mäkkého plyšu, ktorý zaručuje pohodlné ležanie. Vo vnútri vankúša sa navyše nachádzajú farebné blikajúce LED svetlá. Rozžiarte svoju spálňu a podarujte partnerovi romantický darček, ktorý mu každý večer pripomenie vašu lásku.

Svietiaci vankúš srdce

 

9. Vankúš so zamilovaným smajlíkom

Hebký na dotyk, zamilovaný a poriadne uletený. To je vankúš so zamilovaným smajlíkom, ktorý vašej láske bude pripomínať nielen vás, ale aj fakt, že je na tomto svete niekto, komu na ňom skutočne záleží. Ideálny nápad na valentínsky darček pre páry, u ktorých o smiech nikdy nie je núdza. Čo poviete? :)

Vankúš so zamilovaným smajlíkom

 

10. Kúzelná fazuľka LOVE

A napokon originálny tip na darček na Valentína pre tých kreatívnejších. Láska a vzťahy sa neustále vyvíjajú a čo je najdôležitejšie, je potrebné sa o ne starať. Práve tak, ako o kúzelnú fazuľku LOVE. Stačí zasadiť semienko, pravidelne zalievať a vaša fazuľka...láska možno porastie až do neba.

Kúzelná fazuľka LOVE

 

Nenašli ste to, čo ste hľadali? Ak stále márne hľadáte valentínsky darček pre muža, určite nájdete vhodný kúsok či inšpiráciu v článku Darčeky pre mužov do auta. Konečne trefa do čierneho! A ešte viac skvelých tipov na darček pre dámu nájdete v článku 10 darčekov k MDŽ, ktoré potešili každú ženu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia