Blog

Kategórie
 
 
 
Limited Special
 
 
 
 
 
Piatok, 11. august 2023

Aj vy ste sa už ocitli v podobnej situácii? Narodeninová oslava, výročie či vianočné sviatky klopú na dvere, no nápady, aký darček by sme mali vybrať pre najdôležitejšieho muža v našom živote, stále neprichádzajú. Možností na vhodný darček pre priateľa je však neúrekom.

V tomto článku sme pre vás pripravili zaujímavé nápady na darčeky pre priateľa, ktoré zaručene vyčaria úsmev na jeho tvári. Originálne či tradičné, luxusné či jednoduché, veríme, že nájdete ten pravý darček. Taký, ktorý dokáže vystihnúť osobnosť a záujmy vášho partnera.

Čím lepšie tohto muža poznáte, tým väčšia je šanca, že darčekom „trafíte do čierneho”. Prvým krokom k dokonalému darčeku je teda venovanie pozornosti vášmu priateľovi.

žena daruje mužovi darček objímajúc ho cez rameno v kuchyni

 
Pondelok, 13. február 2023

Darček pre kamarátku by mal byť vtipný, praktický a zároveň osobný. Mali by ste ním ukázať, ako dobre svoju kamošku poznáte a ako vám na nej záleží. Výber takéhoto darčeka však nemusí byť ani zďaleka taký jednoduchý. Na trhu nájdete veľa neoriginálnych a príliš univerzálnych kúskov, ktoré sa pre vašu spriaznenú dušičku jednoducho nehodia. Ako zvoliť ten najlepší darček a čo všetko môžete svojej kamarátke kúpiť? Máme pre vás viac ako 15 tipov.

darček pre kamarátku

zdroj: Unsplash.com

 
Nedeľa, 12. február 2023

Klasickou súčasťou darčekov býva aj prianie k narodeninám. Zvyčajne ide o jednu, maximálne dve vety, ktorými zablahoželáte a potešíte oslávenca. Napísať blahoželanie však nie je vôbec také jednoduché, ako sa na prvý pohľad zdá. Niekedy dokáže potrápiť dokonca viac ako výber darčeka. Ak neviete, ako napísať originálne blahoželanie, môžete sa inšpirovať našimi tipmi.

prianie k narodeninám

zdroj: Unsplash.com

 
Nedeľa, 12. február 2023

Výročie je významný deň a treba sa naň dôkladne pripraviť. Výber dokonalého darčeka k výročiu vie byť zábavou, no niekedy dokáže aj poriadne potrápiť. Čo darovať svojej polovičke či inému manželskému páru, ktorý sa rozhodol usporiadať oslavu svojho výročia? Nechajte sa inšpirovať našimi nápadmi a zvoľte darček ako stvorený pre svojich najmilovanejších.

muž a žena oslavujúci výročie

zdroj: Unsplash.com

 
Sobota, 11. február 2023

Kúpiť originálny, praktický a zaujímavý darček pre otca je oveľa náročné, a to aj v prípade, že s rodičom máte veľmi blízky vzťah. Mnohí po opýtaní, čo by sa im zišlo, povedia, že nepotrebujú alebo nechcú nič. Tým vám celý proces rozhodne neuľahčia. Či sa pokúšate vymyslieť narodeninový, meninový, alebo vianočný darček, máme pre vás zopár unikátnych aj tradičných tipov.

darček pre otca

zdroj: Unsplash.com

 
Sobota, 11. február 2023

Obľúbený americký sviatok Halloween sa pomaly dostáva aj k nám. Čoraz viac ľudí sa v posledný októbrový deň prezlieka do kostýmov. Tí najmenší v nich idú pýtať sladkosti, starší sa zas spravidla chystajú na oslavy a párty. Aký je význam a pôvod tohto sviatku a čo sa vlastne oslavuje?

halloweenske tekvice

zdroj: Unsplash.com

 
Sobota, 11. február 2023

Rovnako ako Deň matiek, aj Deň otcov je jedným z dojemných a príjemných sviatkov. Jeho cieľom je zamerať sa na otcov a poďakovať im za všetko, čo pre svoje deti urobili. Oslavuje sa v rôzne dni, podľa toho, v akej krajine sa nachádzate. Ako sa správne pripraviť na tento sviatok a čo otcom kúpiť? Máme pre vás zopár tipov.

otec s dieťaťom

zdroj: Unsplash.com

 
Piatok, 10. február 2023

Deň matiek je obľúbeným sviatkom u nás aj v zahraničí. Má dlhú históriu a jeho hlavným cieľom je osláviť mamy po celom svete. Nesmieme naň preto zabúdať. Pre svoju mamu je dôležité kúpiť správny darček. Kedy sa Deň matiek oslavuje a na aké darčeky by ste mali staviť? Máme pre vás praktické tipy.

darček na Deň matiek

zdroj: Unsplash.com

 
Piatok, 10. február 2023

Deň učiteľov je obľúbeným sviatkom, ktorý sa oslavuje každý rok. Jeho cieľom je vzdať poctu učiteľom za ich prácu a oddanosť. Darčeky a pozornosť nedávajú vyučujúcim len deti, ale aj samotní rodičia. Kedy sa vlastne oslavuje a čo je vhodné kúpiť?

učiteľ a študent

zdroj: Unplash.com

 
Streda, 21. júl 2021
6 tipov na originálne darčeky podľa povolania

Vybrať vhodný darček pre blízku osobu nie je zakaždým jednoduchou záležitosťou. Predpokladáme, že aj vy ste sa už niekedy dostali do situácie, kedy ste proste nevedeli, čo kúpiť. Skvelou voľbou môže byť výber darčeka podľa povolania. Práve preto sme pre vás spísali týchto 6 originálnych tipov.

 
Nedeľa, 3. jún 2018
Tipy na darčeky, ktoré využijete naozaj všade

Vyznačený deň v kalendári sa už blíži a vy ešte stále neviete ako nájsť ideálny darček? V obchod uzasnedarceky.sk sme sa zamysleli a pripravili sme pre vás zoznam, ktorý vás inšpiruje

Skvelé tipy na darčeky, ktoré majú využitie v každej miestnosti vášho domu či bytu. Či už hľadáte darček pre manželku, darček pre muža alebo rodičov či kamarátku, vďaka týmto kúskom darujete originálny darček, ktorý zaručene poteší.

 
... ďalšie články v tejto kategórii:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia